MagicTack inlays correct opslaan - Er kan niets gebeuren met uw inlays!

MagicTack Inlays richtig aufbewahren - So kann euren Inlays nix mehr passieren!

De bestelling: extra bling!

Je hoofdstel schittert al van een kilometer afstand en iedereen is sprakeloos over de bling op het hoofd van het mooiste paard ter wereld?

Verbazingwekkend hoe het glinstert en flitst in de zon en dat is precies hoe het voor altijd moet blijven, alsjeblieft. Omdat we allemaal weten dat er maar één echte orde is in de wereld van glitter: Hou het altijd sprankelend!

Voor het rijden is na het rijden

Om uw steunzolen goed op te bergen, heeft u twee belangrijke dingen nodig:

  1. een antistatisch doekje om uw steunzolen voorzichtig af te vegen om stof te verwijderen

  2. De verpakking waarin uw inlay zich bevond toen u hem kocht. Want daar kunt u uw inlegwerk stofvrij opbergen of u bent super creatief en maakt zelf een doosje waarin u uw hele "inlegwerk-collectie" kunt opbergen.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de doos niet nat wordt. U kunt uw steunzolen het beste op een veilige plaats in uw zadelkast bewaren - maar denk eraan, altijd binnen handbereik. Op die manier kan je inleg niet in de vergetelheid raken!

Het ophangen van de frontriem en het hoofdstel met voldoende ruimte

Als je MagicTack browband altijd aan je snaffle hangt, zorg er dan voor dat de snaffle voldoende ruimte naar voren heeft en dat de browband niet geplet in je locker hangt!

Dit is heel belangrijk, want als uw wenkbrauwband wordt samengedrukt, kan hij verbuigen en houdt uw inlay misschien niet. Er is nog een voordeel aan het feit dat je hoofdstel genoeg ruimte heeft om te hangen: Als je je paard gaat bridgen, kun je de snaffle gemakkelijker uit je kastje halen - dat bespaart je tijd en je kunt even de tijd nemen om je frontriem te bewonderen voordat je naar buiten gaat om te trainen. Dat is nog iets wat je niet mag vergeten: Inlegwerk wordt graag bewonderd! Het maakt dat ze zich erg gevleid voelen en meer geneigd zijn om nog wat meer te schitteren.

Risico's en bijwerkingen

Voor risico's en bijwerkingen, kijk nog eens een minuutje naar de inleg - het zorgt voor een uitgesproken afgifte van de sprankelhormonen en laat hun stem zijn hoge toon behouden. In geval van infectie of van de reeds aanvaarde volgorde van glitterisatie, zal alleen meer glitter of een sessie in de club van de "glittered and sparkled" gemeenschap helpen. Een aankondiging dat dit al geholpen heeft uit de waanzin van de glinstering is niet bekend.

Nu, maar naar de stap die je moet overwegen na het rijden:

Vooral als je paard bezweet is na het rijden, mag je hem niet laten kriebelen aan zijn benen of iets anders. We willen niet dat uw inlegzool eruit valt en onnodig vuil wordt. We gaan ervan uit dat je paard braaf is en wacht op zijn snuffelzweetdoekje alvorens zich te ontlasten van de jeuk.

Immers, binnen enkele seconden en rare kronkels om je paard van het hoofdstel te krijgen, heb je een paar seconden bespaard en kun je nog een rondje "bewonderen" terwijl je op zoek gaat naar rommelige plekken. Als je er een vindt, neem je een antistatisch doekje en veeg je het voorzichtig af. Als je nog informatie nodig hebt over hoe je je inlay moet schoonmaken, kun je het beste hier kijken. https://www.magictack.de/blogs/news/winterputz-so-reinigt-ihr-eure-trensen-und-stirnriemen.

Onze garantie:

Mocht er om onverklaarbare redenen iets gebeuren met uw inlay, of zelfs met uw wenkbrauwband, laat het ons dan weten via warranty.magictack.com en stuur ons uw beschadigde product. Onze producten worden geleverd met een twee jaar sprankelende garantie.

Alles schoon en sprankelend? Ja, geweldig. Hang dan je hoofdstel terug op zijn plaats en zorg dat je frontriem genoeg ruimte heeft.

Bent u in het bezit van meerdere inlays - des te beter - kijk dan eens naar uw volgende outfit en leg de bijpassende inlay klaar. Zet de vorige terug in zijn stofvrije huis met liefdevolle woorden.

de ultieme tip

Een kleine tip voor alle knutselfreaks: op internet zijn juwelendoosjes te vinden met de passende lengte van uw inlegwerk. Het mooiste is dat ze ook nog met een glazen deksel worden geleverd, zodat u uw kleine verzameling kunt zien wanneer het inlegwerk allemaal schittert. Daartoe kunt u een bodem in de doos leggen die magnetisch is - zodat de inleg niet wegglijdt. Als je het echt pompeus wilt, bedek het dan met een fluwelen hoes.

Met deze ultieme tip voel ik meteen de drang om mijn creativiteit de vrije loop te laten.

Is dat zo? Dan bij de derde tel:

Op de inlays - glitter - gaan!


Laat een reactie achter

Gelieve er nota van te nemen dat opmerkingen vóór publicatie moeten worden goedgekeurd