FAQ

Wat doe ik verkeerd als mijn inleg niet in het midden op de magneten in het leer vast komt te zitten?

Als de inleg verkeerd om op de draagmagneet ligt, zal hij niet in het midden, maar aan de rand worden gespannen. Als je hem dan in het midden probeert te duwen, schuift hij altijd opzij. Je moet hem 180° draaien, dan gaat hij automatisch naar de middelste paal. Dit komt door de noord-zuid polariteit.

Wat moet ik doen als mijn inlay niet in de zakjes past?

De zakken die de magneetstrip stabiliseren trekken soms wat samen omdat het leer "werkt". Als dit gebeurt, breidt u de zakken uit met de wiggen of iets dergelijks die wij leveren. Zorg ervoor dat u de inleg altijd plat in de pocket duwt, waarbij u hem helemaal aan het eind vasthoudt.

Is het normaal dat de inleg van de magneet komt als je de arm/kraag opent?

Ja, omdat de "weg" van de inleg verkort is als de arm-/nekband open is, is het normaal dat de inleg er af komt. Als je hem sluit, zit de inlay automatisch weer op zijn plaats.

Waarom is de inleg van mijn arm/kraag langer dan de uitsnede?

Dit heeft ook te maken met de verlenging van de weg bij buigen. Als hij recht is, steekt de inleg uit en zodra je de arm/kraag sluit, wordt hij strakker.

Hebben de inlays verschillende maten?

Ja, er zijn twee verschillende inleglengtes: 17cm en 33cm. De 17cm inlays passen op alle armbandmaten, maat 37, 42 en 47 hondenhalsbanden en het frontharnas.
De 33cm inlays passen op alle hoofdbandmaten, de riem en in de hondenhalsbanden maten 52 en 62.

Zijn alle steenformaten in alle kleuren verkrijgbaar?

Nee, u kunt de kleuren voor de respectieve steenformaten zien in de configurator.

Hebben de magneten in de MagicTack producten enig effect op dieren of mensen?

Nee, de magneten die we gebruiken zijn te zwak om enig effect te hebben op dieren of mensen. Bovendien zijn ze van de huid gescheiden door een dikke laag leer. De magneten worden alleen gebruikt om de inlays te vervangen.

Blijft de magnetische kracht op de lange termijn?

Ja, de magneet verliest alleen zijn effect als je er met een sterkere magneet overheen glijdt.

Instructies voor gebruik

Anwendungshinweise