MagicTack

"Bijna iedereen kan een idee bedenken. Wat echt telt is de ontwikkeling tot een praktisch product" (Henry Ford). 

Het idee achter MagicTack is ontstaan in de paardensport. In een tijd waarin het steeds belangrijker wordt om zich te onderscheiden van de massa, was er geen adequate manier om de frontriem van een paardenhoofdstel te personaliseren en vooral om de kleur van de rest van de uitrusting snel en gemakkelijk op elkaar af te stemmen. Wij wilden verandering brengen in deze situatie en ontwikkelden de eerste versies van onze browbands in 2010. In 2011 konden wij de firma Georg Kieffer als samenwerkingspartner in de paardensport binnenhalen. Dankzij de decennialange ervaring van het traditionele bedrijf uit München en de steeds nieuwe ideeën en ontwerpen van het MagicTack-team, ontstond al snel een ideale samenwerking tussen de twee bedrijven. In 2013 zouden hondenhalsbanden, armbanden en riemen het MagicTack-assortiment voorlopig vervolledigen. Daartoe hebben wij Hunter International kunnen winnen als perfecte samenwerkingspartner voor de honden- en modesector. Het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, de 100% productie in Duitsland en de aandacht voor detail passen perfect bij de filosofie van MagicTack.

In 2015 konden we de firma Stübben als nieuwe samenwerkingspartner op het gebied van paardensport binnenhalen, die de firma Georg Kieffer verving.

Om het matchen van paard/ruiter outfits verder te optimaliseren, hebben we in 2016 samen met de firma Hauke Schmidt onze "A touch of MagicTack" rijhandschoen ontwikkeld, die talloze combinatiemogelijkheden biedt dankzij een verwisselbare patch.