Vacatures

Maak deel uit van het MagicTack team!

Hier vindt u onze actuele vacatures!
Zorg ervoor dat uw aanvraag het volgende bevat:

  • Volledig curriculum vitae
  • Informatie over uw ervaring met paardensport of paarden
  • Uw ervaring met MagicTack
  • Uw motivatie waarom u met ons wilt werken

Stuur uw sollicitatie naar: help@magictack.de

Wij ontvangen ook graag spontane sollicitaties voor onze vestigingen in Worms, Duitsland & Houston, Texas.

Stagiair(e) kantoorbeheerder met focus op marketing (m/v/div)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe stagiair(e) op het gebied van marketing voor onze vestiging in Worms voor het opleidingsjaar 2020. U wilt zich bezighouden met sociale media, online marketing en eventmarketing? Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Bij ons krijg je een praktische opleiding met veel ruimte voor je eigen creativiteit. Voeg een marketingidee voor onze Facebook-account bij uw aanvraag om ons te inspireren met uw creativiteit.

Freelance Web Designer (m/v/div)

We zijn op zoek naar een freelance webdesigner, zo snel mogelijk. Ben je bekend met Cloudinary, Adobe Suite, en duizenden sociale media formaten? Je hebt niet alleen gehoord van mobile first, maar weet je ook wat het betekent? U houdt van duidelijke specificaties, pixel perfect in uw creativiteit, en schoon gegevensbeheer en naamgeving? Laat ons dan versteld staan met voorbeelden van je werk in je sollicitatie!

Bling Mobile Verkoper (m/v/div)

Wij zijn op zoek naar een verkoper voor de start van het seizoen 2020 die stalfeesten met onze Bling-Mobil gaat organiseren. Voel jij je comfortabel om met onze truck door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland te rijden? Vind je het leuk om op pad te zijn en verschillende stallen te zien? Paardensport is uw leven en u wilt onze producten in een ontspannen sfeer aan onze klanten voorstellen? Solliciteer nu voor voltijds of deeltijds. Locatie doet er niet toe.

Moderator (m/v/div)

We zijn op zoek naar een freelance moderator voor onze social media formats in beeld en geluid, en wel zo snel mogelijk. Je weet veel over paardensport en misschien heb je zelf wel een paard? Hou je ervan om jezelf voor de camera te presenteren? Heeft u een zeer goede uitspraak zonder dialect? Solliciteer dan nu met een korte video voor de parttime functie als presentator!

Kom meer over ons te weten op: